Samura OKINAWA Nakiri köögiviljanuga 172 mm. 59 HRC

Tootekood: SO-0174
Kaubamärk: SAMURA
Ühik: tk
Hind:
61,00 €
Kogus: - +
Nakiri on mõeldud juurviljade töötlemiseks. Tänu laiale, kuid õhukesele terale tuleb lõige sirge ja ühtlane.
Traditsioonilisel Jaapani disainiga noal on D-kujuline puidust käepide, mis sobib paremini paremakäelistele kokkadele. Tera on valmistatud AUS-8 terasest (kõvadusega 58 HRC). Käepide on puidust.
Käelisus Samura
Käepideme materjal 1
Käepideme stiil 1
Tera materjal 0
Tera pikkus 0
Sarnased tooted
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Tootekood: SD67-0085M ,   EAN: 4751029320520
81,00 €
Santoku on Jaapani kokanuga, mille kumera seljaga tera võimaldab leida tööpinnalt stabiilsemat tuge hakkimiseks.. Sobib hästi liha, kala, juur- ja puuviljade hakkimiseks aga ka hakkimiseks ja viilutamiseks.
Tootekood: SD67-0094M ,   EAN: 4751029320537
77,00 €
Komplekt sisaldab järgmiseid nugasid: 1. Koormisnuga 78 mm 2. Universaalnuga 150 mm 3. Kokanuga 210 mm
Tootekood: SKJ-0220 ,   EAN: 4751029320674
123,00 €
Universaalnuga saab hakkama paljude erinevate tööde, näiteks liha, kala ning köögiviljade töötlemisega. Mõistlik lahendus juhul, kui mitut eriotstarbelist nuga kasutuses ei ole.
Tootekood: SH-0023
20,00 €
Koorimisnuga sobib hästi täpsust nõudvateks töödeks, mida tehakse toiduaineid käes hoides (nt koorimine, seemente eemaldamine jne).
Tootekood: SH-0011
18,00 €