Samura OKINAWA gyuto kokanuga 180 mm, 59 HRC
Hind:
65,00 €
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Traditsioonilisel Jaapani disainiga noal on D-kujuline puidust käepide, mis sobib paremini paremakäelistele kokkadele. Tera on valmistatud AUS-8 terasest (kõvadusega 58 HRC). Käepide on puidust.
Käelisus | Samura |
Käepideme materjal | 2 |
Käepideme stiil | 1 |
Tera materjal | 0 |
Tera pikkus | 0 |
Sarnased tooted
Leivanoa pikk ja hambuline tera muudab pagaritoodete viilutamise imelihtsaks. Sobib ka tortide ja kookide lahtilõikamiseks.
Tootekood: SBA-0055
, EAN: 4751029320094
26,00 €
Viilutusnuga sobib tänu õhukesele ja pikale terale liha- ja kalatoodete viilutamiseks-fileerimiseks.
Tootekood: SBA-0045
, EAN: 4751029320087
26,00 €
Komplekt sisaldab järgmiseid nugasid:
1. Koormisnuga 78 mm
2. Universaalnuga 150 mm
3. Kokanuga 210 mm
Tootekood: SKJ-0220
, EAN: 4751029320674
123,00 €
Kinkekarbis komplekt sisaldab järgmiseid nugasid:
1. Koormisnuga 88 mm
2. Universaalnuga 145 mm
3. Kokanuga 200 mm
Tootekood: SP-0230
170,00 €
Nakiri on mõeldud juurviljade töötlemiseks. Tänu laiale, kuid õhukesele terale tuleb lõige sirge ja ühtlane.
Tootekood: SH-0043
26,00 €