Samura OKINAWA deba kala- ja lihanuga 170 mm, 59 HRC
Hind:
61,00 €
Deba on raske ühepoolse teritusega nuga, mida kasutatakse toore kala töötlemiseks: rookimiseks, soomuste eemaldamiseks, kalapeade eemaldamiseks ning luude ja väiksemate kontide läbistamiseks.
Traditsioonilisel Jaapani disainiga noal on D-kujuline puidust käepide, mis sobib paremini paremakäelistele kokkadele. Tera on valmistatud AUS-8 terasest (kõvadusega 58 HRC). Käepide on puidust.
Käelisus | Samura |
Käepideme materjal | 1 |
Käepideme stiil | 1 |
Tera materjal | 0 |
Tera pikkus | 0 |
Sarnased tooted
Leivanoa pikk ja hambuline tera muudab pagaritoodete viilutamise imelihtsaks. Sobib ka tortide ja kookide lahtilõikamiseks.
Tootekood: SBA-0055
, EAN: 4751029320094
26,00 €
Lihakirve paks ja raske tera võimaldab tükeldada liha koos kontidega. Mõeldud värske liha tükeldamiseks.
Tootekood: SBA-0040
, EAN: 4751029320070
40,00 €
Universaalnuga saab hakkama paljude erinevate tööde, näiteks liha, kala ning köögiviljade töötlemisega. Mõistlik lahendus juhul, kui mitut eriotstarbelist nuga kasutuses ei ole.
Tootekood: SBL-0023
69,00 €
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Tootekood: SD-0085
101,00 €
Tera on varustatud väikeste teravate "hammastega", et nuga lõikaks efektiivselt läbi tomatinaha. Sobib vajadusel asendama ka universaalnuga.
Tootekood: SD-0071
94,00 €