Samura MO-V lihakirves 180 mm, 59 HRC

Tootekood: SM-0040
Kaubamärk: SAMURA
Ühik: tk
Hind:
43,00 €
Kogus: - +
Lihakirve paks ja raske tera võimaldab tükeldada liha koos kontidega. Mõeldud värske liha tükeldamiseks.
Samura MO-V noad on valmistatud molübdeeni ja vanaadiumi sisaldusega ühekihilisest terasest. Läbimõeldud geomeetria ja tasakaalustatud disain tagavad mugava kasutuse. Metallbolster ühendab tera klaasfiiberkiust G-10 valmistatud mugava käepidemega. Käepideme spetsiaalne struktuur tagab kindla haarde ja takistab libisemist töötamise ajal.
Käelisus Samura
Käepideme materjal 1
Käepideme stiil 1
Tera materjal 0
Tera pikkus 0
Sarnased tooted
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Tootekood: SD-0087
126,00 €
Deba on raske ühepoolse teritusega nuga, mida kasutatakse toore kala töötlemiseks: rookimiseks, soomuste eemaldamiseks, kalapeade eemaldamiseks ning luude ja väiksemate kontide läbistamiseks.
Tootekood: SO-0129
61,00 €
Santoku on Jaapani kokanuga, mille kumera seljaga tera võimaldab leida tööpinnalt stabiilsemat tuge hakkimiseks.. Sobib hästi liha, kala, juur- ja puuviljade hakkimiseks aga ka hakkimiseks ja viilutamiseks.
Tootekood: SP-0095
70,00 €
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Tootekood: SRP-0085 ,   EAN: 4751029322111
116,00 €
Universaalnuga saab hakkama paljude erinevate tööde, näiteks liha, kala ning köögiviljade töötlemisega. Mõistlik lahendus juhul, kui mitut eriotstarbelist nuga kasutuses ei ole.
Tootekood: SH-0023
20,00 €