Samura KAIJU tanto viilutamisnuga 230 mm. 59 HRC
Hind:
65,00 €
Tanto-slicer on inspireeritud Jaapani lühikestest ja terava tipuga tanto-mõõkadest. Kulinaarses maailmas toimib tanto tõelise unversaalina - saad kasutada seda viilutamiseks, lihanoana kui ka universaalse kokanoana.
Ühekihiline AUS-8 roostevaba teras on 58-59 HRC kõvaduse Rockwelli skaalal. Vasardatud terase lohud toimivad õhutaskutena, mis lõikamisel vähendavad toidu ja tera vahelist hõõrdumistakistust ja muudab lõikamise lihtsamaks. Käepide on valmistatud pakkapuidust - spetsiaalsete vaikudega immutatud puitmaterjal on vastupidav niiskusele, kemikaalidele ja lõhnadele.
Käelisus | Samura |
Käepideme materjal | 3 |
Käepideme stiil | 1 |
Tera materjal | 0 |
Tera pikkus | 0 |
Sarnased tooted
Universaalnuga saab hakkama paljude erinevate tööde, näiteks liha, kala ning köögiviljade töötlemisega. Mõistlik lahendus juhul, kui mitut eriotstarbelist nuga kasutuses ei ole.
Tootekood: SBL-0023
69,00 €
Viilutusnuga sobib tänu õhukesele ja pikale terale liha- ja kalatoodete viilutamiseks-fileerimiseks.
Tootekood: SD-0045
106,00 €
Viilutusnuga sobib tänu õhukesele ja pikale terale liha- ja kalatoodete viilutamiseks-fileerimiseks.
Tootekood: SM-0045
, EAN: 4751029320384
45,00 €
Santoku on Jaapani kokanuga, mille kumera seljaga tera võimaldab leida tööpinnalt stabiilsemat tuge hakkimiseks.. Sobib hästi liha, kala, juur- ja puuviljade hakkimiseks aga ka hakkimiseks ja viilutamiseks.
Tootekood: SP-0095
70,00 €
Santoku on Jaapani kokanuga, mille kumera seljaga tera võimaldab leida tööpinnalt stabiilsemat tuge hakkimiseks.. Sobib hästi liha, kala, juur- ja puuviljade hakkimiseks aga ka hakkimiseks ja viilutamiseks.
Tootekood: SP5-0095
114,00 €