Samura KAIJU Santoku Jaapani kokanuga 180 mm. 59 HRC

Tootekood: SKJ-0095
EAN: 4751029320667
Kaubamärk: SAMURA
Ühik: tk
Hind:
60,00 €
Kogus: - +
Santoku on Jaapani kokanuga, mille kumera seljaga tera võimaldab leida tööpinnalt stabiilsemat tuge hakkimiseks.. Sobib hästi liha, kala, juur- ja puuviljade hakkimiseks aga ka hakkimiseks ja viilutamiseks.
Ühekihiline AUS-8 roostevaba teras on 58-59 HRC kõvaduse Rockwelli skaalal. Vasardatud terase lohud toimivad õhutaskutena, mis lõikamisel vähendavad toidu ja tera vahelist hõõrdumistakistust ja muudab lõikamise lihtsamaks. Käepide on valmistatud pakkapuidust - spetsiaalsete vaikudega immutatud puitmaterjal on vastupidav niiskusele, kemikaalidele ja lõhnadele.
Käelisus Samura
Käepideme materjal 3
Käepideme stiil 1
Tera materjal 0
Tera pikkus 0
Sarnased tooted
Universaalnuga saab hakkama paljude erinevate tööde, näiteks liha, kala ning köögiviljade töötlemisega. Mõistlik lahendus juhul, kui mitut eriotstarbelist nuga kasutuses ei ole.
Tootekood: SM-0021 ,   EAN: 4751029320377
26,00 €
Deba on raske ühepoolse teritusega nuga, mida kasutatakse toore kala töötlemiseks: rookimiseks, soomuste eemaldamiseks, kalapeade eemaldamiseks ning luude ja väiksemate kontide läbistamiseks.
Tootekood: SO-0129
61,00 €
Nakiri on mõeldud juurviljade töötlemiseks. Tänu laiale, kuid õhukesele terale tuleb lõige sirge ja ühtlane.
Tootekood: SO-0174
61,00 €
Ühelt poolt teritatud pikk traditsiooniline Jaapani nuga on parim abivahend sushikokale. Ülima teravuse tõttu jääb lõige puhas ja veatu.
Tootekood: SO-0111
65,00 €
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Tootekood: SRP-0085 ,   EAN: 4751029322111
116,00 €