Samura KAIJU Nakiri köögiviljanuga 167 mm. 59 HRC

Tootekood: SKJ-0074
EAN: 4751029320643
Kaubamärk: SAMURA
Ühik: tk
Hind:
62,00 €
Kogus: - +
Nakiri on mõeldud juurviljade töötlemiseks. Tänu laiale, kuid õhukesele terale tuleb lõige sirge ja ühtlane.
Ühekihiline AUS-8 roostevaba teras on 58-59 HRC kõvaduse Rockwelli skaalal. Vasardatud terase lohud toimivad õhutaskutena, mis lõikamisel vähendavad toidu ja tera vahelist hõõrdumistakistust ja muudab lõikamise lihtsamaks. Käepide on valmistatud pakkapuidust - spetsiaalsete vaikudega immutatud puitmaterjal on vastupidav niiskusele, kemikaalidele ja lõhnadele.
Käelisus Samura
Käepideme materjal 3
Käepideme stiil 1
Tera materjal 0
Tera pikkus 0
Sarnased tooted
Leivanoa pikk ja hambuline tera muudab pagaritoodete viilutamise imelihtsaks. Sobib ka tortide ja kookide lahtilõikamiseks.
Tootekood: SBA-0055 ,   EAN: 4751029320094
26,00 €
Santoku on Jaapani kokanuga mille kumera seljaga tera võimaldab leida tööpinnalt stabiilsemat tuge hakkimiseks.. Sobib hästi liha, kala, juur- ja puuviljade hakkimiseks aga ka hakkimiseks ja viilutamiseks.
Tootekood: SBA-0094 ,   EAN: 4751029320124
28,00 €
Universaalnuga saab hakkama paljude erinevate tööde, näiteks liha, kala ning köögiviljade töötlemisega. Mõistlik lahendus juhul, kui mitut eriotstarbelist nuga kasutuses ei ole.
Tootekood: SD67-0023M ,   EAN: 4751029320506
51,00 €
Tanto-slicer on inspireeritud Jaapani lühikestest ja terava tipuga tanto-mõõkadest. Kulinaarses maailmas toimib tanto tõelise unversaalina - saad kasutada seda viilutamiseks, lihanoana kui ka universaalse kokanoana.
Tootekood: SKJ-0046T
65,00 €
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Tootekood: SH-0085 ,   EAN: 4751029320582
34,00 €