Samura KAIJU Gyuto kokanuga 210 mm. 59 HRC
Hind:
72,00 €
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Ühekihiline AUS-8 roostevaba teras on 58-59 HRC kõvaduse Rockwelli skaalal. Vasardatud terase lohud toimivad õhutaskutena, mis lõikamisel vähendavad toidu ja tera vahelist hõõrdumistakistust ja muudab lõikamise lihtsamaks. Käepide on valmistatud pakkapuidust - spetsiaalsete vaikudega immutatud puitmaterjal on vastupidav niiskusele, kemikaalidele ja lõhnadele.
Käelisus | Samura |
Käepideme materjal | 3 |
Käepideme stiil | 1 |
Tera materjal | 0 |
Tera pikkus | 0 |
Sarnased tooted
Universaalnuga saab hakkama paljude erinevate tööde, näiteks liha, kala ning köögiviljade töötlemisega. Mõistlik lahendus juhul, kui mitut eriotstarbelist nuga kasutuses ei ole.
Tootekood: SM-0023
, EAN: 4751029320384
26,00 €
Ühelt poolt teritatud pikk traditsiooniline Jaapani nuga on parim abivahend sushikokale. Ülima teravuse tõttu jääb lõige puhas ja veatu.
Tootekood: SO-0111
65,00 €
Koorimisnuga sobib hästi täpsust nõudvateks töödeks, mida tehakse toiduaineid käes hoides (nt koorimine, seemente eemaldamine jne).
Tootekood: SP-0010
32,00 €
Universaalnuga saab hakkama paljude erinevate tööde, näiteks liha, kala ning köögiviljade töötlemisega. Mõistlik lahendus juhul, kui mitut eriotstarbelist nuga kasutuses ei ole.
Tootekood: SP-0021
38,00 €
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Tootekood: SH-0085
, EAN: 4751029320582
34,00 €