Samura KAIJU Gyuto kokanuga 210 mm. 59 HRC

Tootekood: SKJ-0085
EAN: 4751029320650
Kaubamärk: SAMURA
Ühik: tk
Hind:
72,00 €
Kogus: - +
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Ühekihiline AUS-8 roostevaba teras on 58-59 HRC kõvaduse Rockwelli skaalal. Vasardatud terase lohud toimivad õhutaskutena, mis lõikamisel vähendavad toidu ja tera vahelist hõõrdumistakistust ja muudab lõikamise lihtsamaks. Käepide on valmistatud pakkapuidust - spetsiaalsete vaikudega immutatud puitmaterjal on vastupidav niiskusele, kemikaalidele ja lõhnadele.
Käelisus Samura
Käepideme materjal 3
Käepideme stiil 1
Tera materjal 0
Tera pikkus 0
Sarnased tooted
Santoku on Jaapani kokanuga mille kumera seljaga tera võimaldab leida tööpinnalt stabiilsemat tuge hakkimiseks.. Sobib hästi liha, kala, juur- ja puuviljade hakkimiseks aga ka hakkimiseks ja viilutamiseks.
Tootekood: SBA-0094 ,   EAN: 4751029320124
28,00 €
Universaalnuga saab hakkama paljude erinevate tööde, näiteks liha, kala ning köögiviljade töötlemisega. Mõistlik lahendus juhul, kui mitut eriotstarbelist nuga kasutuses ei ole.
Tootekood: SD-0021
52,00 €
Tera on varustatud väikeste teravate "hammastega", et nuga lõikaks efektiivselt läbi tomatinaha. Sobib vajadusel asendama ka universaalnuga.
Tootekood: SM-0071 ,   EAN: 4751029321114
27,00 €
Ühelt poolt teritatud pikk traditsiooniline Jaapani nuga on parim abivahend sushikokale. Ülima teravuse tõttu jääb lõige puhas ja veatu.
Tootekood: SO-0110
61,00 €
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Tootekood: SRP-0085 ,   EAN: 4751029322111
116,00 €