Samura DAMASCUS 67 Santoku Jaapani kokanuga 175 mm, 67-kihiline teras, 61 HRC

Tootekood: SD67-0094M
EAN: 4751029320537
Kaubamärk: SAMURA
Ühik: tk
Hind:
77,00 €
Kogus: - +
Santoku on Jaapani kokanuga, mille kumera seljaga tera võimaldab leida tööpinnalt stabiilsemat tuge hakkimiseks.. Sobib hästi liha, kala, juur- ja puuviljade hakkimiseks aga ka hakkimiseks ja viilutamiseks.
67 kihist koosneval teral on ainulaadne muster. Terase südamikuna on kasutatud VG-10 terast, mis tagab suurepärase kõvaduse (61 HRC). Nuga hoiab teravust kaua. Ovaalne käepide istub tasakaalustatult käes ning noa omanikul on täielik kontroll toiduvalmistamise protsessi üle.
Käelisus Samura
Käepideme materjal 5
Käepideme stiil 1
Tera materjal 0
Tera pikkus 0
Sarnased tooted
Lihakirve paks ja raske tera võimaldab tükeldada liha koos kontidega. Mõeldud värske liha tükeldamiseks.
Tootekood: SBA-0040 ,   EAN: 4751029320070
40,00 €
Viilutusnuga sobib tänu õhukesele ja pikale terale liha- ja kalatoodete viilutamiseks-fileerimiseks.
Tootekood: SD67-0045M ,   EAN: 4751029320513
64,00 €
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Tootekood: SKJ-0085 ,   EAN: 4751029320650
72,00 €
Nakiri on mõeldud juurviljade töötlemiseks. Tänu laiale, kuid õhukesele terale tuleb lõige sirge ja ühtlane.
Tootekood: SKJ-0074 ,   EAN: 4751029320643
62,00 €
Steiginuga sobib lihatükkide lahtilõikamiseks või igale sööjatele steigitaldriku kõrvale.
Tootekood: SM-0031
26,00 €