Samura DAMASCUS 67 Grand Chef kokanuga 240 mm, 67-kihiline teras, 61 HRC

Tootekood: SD67-0087M
Kaubamärk: SAMURA
Ühik: tk
Hind:
114,00 €
Kogus: - +
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
67 kihist koosneval teral on ainulaadne muster. Terase südamikuna on kasutatud VG-10 terast, mis tagab suurepärase kõvaduse (61 HRC). Nuga hoiab teravust kaua. Ovaalne käepide istub tasakaalustatult käes ning noa omanikul on täielik kontroll toiduvalmistamise protsessi üle.
Käelisus Samura
Käepideme materjal 6
Käepideme stiil 1
Tera materjal 0
Tera pikkus 0
Sarnased tooted
Komplekt sisaldab metallist noahoidikut ja järgmiseid nugasid: 1. Koormisnuga 80 mm 2. Universaalnuga 125 mm 3. Kokanuga 200 mm 4. Viilutusnuga 200 mm
Tootekood: SBA-05
123,00 €
Viilutusnuga sobib tänu õhukesele ja pikale terale liha- ja kalatoodete viilutamiseks-fileerimiseks.
Tootekood: SD67-0045M ,   EAN: 4751029320513
64,00 €
Deba on raske ühepoolse teritusega nuga, mida kasutatakse toore kala töötlemiseks: rookimiseks, soomuste eemaldamiseks, kalapeade eemaldamiseks ning luude ja väiksemate kontide läbistamiseks.
Tootekood: SO-0129
61,00 €
Kokanuga on igas köögis olulisim töövahend, sest saab hakkama paljude ülesannetega.Jaapani gyuto on Euroopa kokanoast mõnevõrra kergem ja õhema teraga. Kasutusalad - liha, kala, juur- ja puuviljade lõikumine, hakkimine ning viilutamine.
Tootekood: SP-0085
62,00 €
Santoku on Jaapani kokanuga, mille kumera seljaga tera võimaldab leida tööpinnalt stabiilsemat tuge hakkimiseks.. Sobib hästi liha, kala, juur- ja puuviljade hakkimiseks aga ka hakkimiseks ja viilutamiseks.
Tootekood: SH-0095 ,   EAN: 4751029320612
30,00 €